Denumire/ Autor/ Marime fisier Prezentarea continutului :
Proiectarea paginilor web
Autor: Dan Paunescu
Marimea:454 KB
  O carte electronica despre planificarea, machetarea, programarea, publicarea si promovarea unui sit web.
Ea se adreseaza in primul rand acelor persoane care vor sa-si creeze primul sit web . In aceeasi masura , ea poate fi folositoare si webmasterilor care au proiectat si publicat deja un sit web si vor sa-l promoveze intr-un mod eficient.
Marketing pe Internet
Autor: Dan Paunescu
Marimea:584 KB
In aceasta carte electronica veti gasi informatii interesante despre: studierea pietii; metode de investigare a nevoilor si comportamentului consumatorului; politica de pret si politica de marketing (marketingul agresiv si marketingul viral); metode si tehnici de culegere si analiza a informatiilor; marketingul in retea, etc.
Posta electronica
Autor: Adrian Andrisan
Marimea:536 KB
   Poşta electronică (sau e-mail) este unul din cele mai vechi servicii oferite de Internet. In aceasta carte electronica se dau explicatiile necesare deschiderii unui cont de email, utilizarea postei electronice, sfaturi practice, etc. Este o lucrare deosebit de utila incepatorilor.
Internet
Autor: Adrian Andrisan
Marimea: 680 KB
   O lucrare mai complexa, care explica si da exemple practice, referitor la  minimul de cunostinte necesare unui „Internaut”  incepator, pentru a putea naviga pe web.
Ce se ascunde sub carcasa unui PC?
Autor: Adrian Andrişan
Marimea: 487 KB.
Se dau explicatiile strict necesare unui posesor de calculator referitor la partea de hard (carcasa, placa de baza ; microprocesorul, memoria; hard disk-ul si unitati de stocare)
Curs de Windows 98
Publicat în revista saptamnala de PC si Internet Infonet News
Marimea: 439 KB
Acest curs este destinat începatorilor în operarea sub Windows 98, dar este posibil ca si avansatii sa gaseasca lucruri utile în el. Este structurat în 30 de lectii, si fiecare lectie contine în final si exercitii pentru practicarea celor prezentate.

Leave a Reply